Uitvaartverzorging Heino

Hakkenberg Uitvaartverzorging
  • Crematie Heino
  • Begrafenis Heino


Het dorp Heino staat bekend om zijn kerken, natuurmonumenten en kasteel Nijenhuis. Door de ervaring die onze uitvaartbegeleiders hebben staan wij garant voor een uitvaart die voldoet aan uw persoonlijke wensen. Er zal gezorgd worden voor de meest passende locaties in Heino, die vertrouwt voelen en waar u gehecht aan bent. Hierbij kan worden gedacht aan de kerk, een begraafplaats, het plaatselijke Oortwijn of andere locaties. Dit alles met inachtneming van vastgelegde laatste wensen, inclusief het regelen van formaliteiten en administratieve zaken en het verzorgen van rouwvervoer, rouwdrukwerk, bloemarrangementen en uiteraard de voor de overledene. In Heino werken wij nauw samen met uitvaartvereniging De Laatste Eer, die ook een uitvaartcentrum hebben genaamd Afscheidshuus.

Overlijden melden

Wanneer er iemand is overleden en u wilt ons vragen de uitvaart met u te verzorgen, dan mag u ons bellen op 06-12914587. Op dit nummer kunt u altijd iemand bereiken. Heeft u een algemene vraag, dan zijn wij op werkdagen bereikbaar op 038-4441701 of stuur een e-mail naar info@hakkenberg.nl.

Uitvaart in Heino

Heino is een dorp in de gemeente Raalte, provincie Overijssel. Het ligt tussen Zwolle en Raalte in en kent een groene, plattelandse omgeving. In de regio van Heino zijn diverse landgoederen te vinden. De sfeer in de dorpskern is gemoedelijk.

Hakkenberg Uitvaartverzorging Heino verzorgt in samenwerking met De Laatste Eer uit Heino een uitvaart in uw eigen, vertrouwde regio. In het Afscheidshuus – het uitvaartcentrum van De Laatste Eer – kan een overledene worden opgebaard met 24 uur toegang per dag voor de familie middels een eigen sleutel. Dit wordt ook wel een familiekamer genoemd. Het recent gerenoveerde uitvaartcentrum is zeer geschikt voor een condoleance, plechtigheid of ontmoeting. Onze uitvaartleiders – zelf afkomstig uit Heino of omliggende dorpen – zijn goed op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en locaties.

Het overlijden van een dierbare is een emotionele en vaak drukke periode. Zeker als eventuele wensen niet van tevoren zijn vastgelegd, komt er veel op u af als nabestaanden. Hakkenberg Uitvaartverzorging Heino ondersteunt u graag bij het organiseren van een waardig afscheid voor uw dierbare. Op onze website staan de verschillende vormen van afscheid uitgebreid beschreven, zodat u zich kunt inlezen over de diverse mogelijkheden van een uitvaart in Heino en omgeving. Ons aanbod biedt veel ruimte voor een eigen invulling aan de plechtigheid. Ook als u een volledig eigen plechtigheid wilt organiseren, helpt Hakkenberg Uitvaartverzorging Heino u graag. Het staat u vrij ons alleen in te zetten voor zaken die u zelf niet wilt regelen. Samen kunnen we een budget vaststellen om alles te realiseren.

Als u kiest voor een begrafenis is het kiezen van een uitvaartkist een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Hakkenberg Uitvaartverzorging Heino heeft diverse uitvaartkisten in de collectie. Vindt u in onze collectie niet wat u zoekt? Onze uitvaartverzorging in Heino kan ook uitvaartkisten leveren die niet standaard in de collectie aanwezig zijn. Uw wensen staan centraal. Wilt u eerst uw wensen eens rustig op papier zetten? Met het wensenboekje van Hakkenberg Uitvaartverzorging Heino zet u uw wensen gemakkelijk en overzichtelijk op papier en gaat u goed voorbereid het gesprek in. Het wensenboekje van onze uitvaartverzorging in Heino is gratis te bestellen via onze website. Neem gerust contact op met Hakkenberg Uitvaartverzorging Heino om de mogelijkheden voor een passende uitvaart te bespreken.

Begraafplaatsen in Heino en omstreken

Gemeentelijke Begraafplaats Heino – Deze begraafplaats is gelegen aan de Rozendaelseweg 4 en wordt onderhouden en beheerd door de gemeente Raalte.

Begraafplaats Pleegste, Raalte – Ook deze begraafplaats is in beheer van de gemeente Raalte en ligt aan de Oosterenkweg 1a.

Begraafplaats Westdorp, Raalte – Gelegen aan de Westdorplaan 132c en beheerd en onderhouden door de gemeente Raalte.

R.K. Begraafplaats, Heino – Deze begraafplaats is gelegen aan de Canadalaan en wordt onderhouden en in stand gehouden door de parochianen van de plaatselijke parochie.

Crematoria in Heino en omstreken

Crematorium Kranenburg, Zwolle – Gelegen naast Uitvaartcentrum en Begraafplaats Kranenburg. Op voormalig landgoed Kranenburg ligt dit crematorium centraal in een prachtig beboste omgeving. Het landgoed is in 1933 in gebruik genomen als begraafplaats. Het crematorium bestaat sinds 1984 en is het enige crematorium in Zwolle. Kranenburg is sfeervol en heeft een moderne en rustgevende uitstraling. Kranenburg is nationaal bekend vanwege de landschappelijke aanleg, de mooie, natuurlijke ligging en de rustieke sfeer.

Crematorium Steenbrugge, Diepenveen – Hier komen alle uitvaartdiensten samen onder één dak: opbaring, crematie, begrafenis en asbestemming. De ruimtes van Steenbrugge hebben een prettige, welkome uitstraling waardoor u zich op uw gemak voelt. Het crematorium is in 2013 geheel gerestyled. Er zijn verder technische mogelijkheden en hulpmiddelen aanwezig om bijvoorbeeld met beeld en muziek sfeer te creëren. Dit uitvaartcentrum heeft een grote en een kleine aula, twee restaurants en een familiekamer.

Crematorium Reestborgh, Meppel – Bij dit crematorium kunt u afscheid nemen van uw dierbare op welk moment en waar u maar wilt. Dit kan overdag, maar ook ’s avonds. Reestborgh beschikt over een grote aula, een koffiekamer een familiekamer en een buitenaula.

Crematorium Heidehof, Ugchelen – Vanuit de Veluwe ligt een mooie aanrijdroute naar het crematorium van Ugchelen. Dit crematorium ligt naast de begraafplaats en in een bosrijke, groene omgeving. In de familiekamer kunnen de familieleden van de overledenen terecht. Verder is er een grote aula, een ontvangstruimte en een ruimte voor condoleance. Deze laatste kan in twee, afzonderlijke ruimtes worden ingedeeld.

Crematorium Dieren – Dit was in 1954 het eerste crematorium in Oost-Nederland, aan de rand van de Veluwe. Er zijn twee binnen aula’s en er is één openlucht aula, er is een ontvangstruimte en een familiekamer. Verder is er een muziekinstallatie aanwezig en is er een mogelijkheid voor het verzorgen van catering. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor asbestemming.

Crematorium De Omarming, Zutphen – Een echtpaar beheert dit moderne crematorium met een open sfeer. De Omarming kent een familiekamer en een aula. Er zijn ook mogelijkheden voor een uitvaart waarbij beeld en geluid een rol krijgen. Ook live muziek is mogelijk door bijvoorbeeld de vleugel in de aula. Van elke plechtigheid wordt een DVD opgenomen die u ter herinnering mee naar huis kunt nemen. Verder zijn er verschillende mogelijkheden voor asbestemming.