Rouwvervoer

Een gepaste sfeer voor de laatste reis van de overledene

Rouwvervoer met nette rouwauto’s

Rouwvervoer is een belangrijk aspect van een uitvaart en kan bovendien helpen bij het creëren van een gepaste sfeer voor de laatste reis van de overledene. Wij maken gebruik van onze eigen rouwauto’s. Dit zijn auto’s die speciaal zijn omgebouwd voor rouwvervoer. Wij gebruiken geen bestelbussen, er komt altijd een nette rouwauto voorrijden. Ook voor bezorging van de kist en eventueel opbaarmateriaal. Op de dag van de uitvaart is het mogelijk om gebruik te maken van onze rouwauto’s, u kunt kiezen voor een zwarte of grijze auto.

Wij vinden het belangrijk dat het vervoer op een respectvolle en waardige manier verloopt. Dit betekent dat bijvoorbeeld onze chauffeur op tijd is en zich bewust is van de emoties van de nabestaanden. Ook bieden wij extra diensten aan, zoals het meerijden van een nabestaande in de rouwauto. Daarnaast is het mogelijk om een route te rijden langs speciale plekken die belangrijk waren voor de overledene.

Een passend afscheid

Traditioneel wordt er vaak gekozen voor een grijze of zwarte rouwauto. Tegenwoordig zijn er steeds meer opties beschikbaar, waaronder een witte auto of een paardenkoets. Het rouwvervoer wordt steeds meer afgestemd op de persoonlijkheid en voorkeuren van de overledene. Wij kunnen dit ook voor u regelen, houd dan wel rekening met extra kosten in verband met de bijzondere aard van het vervoermiddel. 

Hoewel rouwvervoer misschien niet het eerste is waaraan gedacht wordt bij het organiseren van een uitvaart. Maar met zoveel verschillende opties beschikbaar, is het mogelijk om rouwvervoer helemaal afstemmen op de wensen van de overledene en de nabestaanden. Om daarmee te helpen om een passend en respectvol afscheid te creëren.

Rouwvervoer grijs
Rouwvervoer grijs
Rouwvervoer grijs
Rouwarrangementen
Lees meer
Zorg voor de overledene
Lees meer
Na de uitvaart
Lees meer
Opbaring
Lees meer
Begraven of Cremeren
Lees meer
Uitvaartkisten
Lees meer
Rouwvervoer
Lees meer
Rouwdrukwerk
Lees meer
Previous
Next